Suunto 9 Peak Birch White Titanium rucni sat

Na stanju
Šifra artikla
SS050519000
1.030,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Izuzetno tanak, malih dimenzija i otporan GPS sat sa opcijom merenja pulsa na ručnom zglobu  i barometrom

Dizajniran za sve što se nemože izmeriti

Dizajniran za vrhunska iskustva koje vam sport može pružiti, i sve avanture koje će te zauvek pamtiti. SUUNTO 9 PEAK je najtanji, najmanji i najotporniji sat koji je Suunto ikada napravio.

Suunto 9 Peak koristi grade 5 titanijum koji ima manju težinu i pruža vrhunsku udobnost. Titanijum je tvrd, otporan na grebanje i hipoalergenski materijal, što je najbolji izbor za vašu kožu. Vrhunski izgled i osećaj koji se ne da izmeriti.

Dizajniran za svaku ruku

Suunto dizajneri i inženjeri su zajedničkim naporima uspeli da konstruišu Suunto 9 Peak da bude najlakši i najotporniji  sat koji je Suunto ikada proizveo. Imajući na umu nordiske dizajnerske smernice, sat je ultra tanak, može stati ispod rukava jakne i ne smeta pri intenzivnim fizičkim aktivnostima. Kaiševi sata su dizajnirani u bojama inspirisanim outdoor-om a fiksiranje narukvice je poboljšano metalnim klinom koji je lak za korišćenje i čvrsto drži narukvicu na mestu. Vrhunski dizajn i razni dodatci koje ovaj sat ima čine Suunto 9 Peak savršenim saputnikom tako da možete uneti deo outdoor-a u svaki aspekt vašeg života.

Ultra tanak i ultra otporan

Najtanji, najmanji i najotporniji sat koji je Suunto ikada proizveo će vas dovesti do vrhunskog iskustva. Dizajniran da bude udoban na svakoj ruci. Dužina trajanja baterije i sve mogućnosti koje pružaju satovi Suunto 9 Baro serije bez ikakvih kompromisa. Od 25 sati trajanja baterije sa najzahtevnijim GPS-om do 170 sati u Tour modu. Materijali vrhunskog kvaliteta, safirno staklo i grade 5 titanijum za malu težinu. Premium kavlitet napravljen u Finskoj i testiran u najtežim uslovima.

Dizajniran za avanture

Za puteve na kojima hoćete da se izgubite i nađete svoj put nazad. Iskusite najzanimljivije lokacije sa Point of Interest (Poi) sa Suunto app. Planirajte vaše rute na Suunto app sa sport-specific heatmaps i popularnim startnim tačkama. Suunto 9 Peak je vodootporan do 100m, napravljen da izdrži sve avanture.

Pasionirani sportom

Uživajte u trenutcima koji vas ispunjavaju energijom, bez obzira da li trčite po putu, stazama, trek-ovima ili se bavite nekim od 80 sportova koji su u postavci. Stignite virtualnog Ghost trkača koji vam pomaže da održavate vaš tempo ili samo zabave radi. Održavajte zdravi balans kontrolišući training load, odmor i oporavak tako da uvek budete spremni za last-minute avanture.

Lako ga je zavoleti

Dizajn je nešto što nije lako izmeriti ali se može osetiti. Suunto 9 Peak pristaje uz svaku garderobu i vreme, uz ultimativni komfor možete ga nositit dan i noć. Suunto 9 Peak predstavlja novi dizajn izgleda ekrana koji vam pokazuje vaše nedeljne trening aktivnosti i inspiriše na nove aktivnosti. Uz ovaj dizajn možete izabrati i neke druge koji su dostupni na svim satovima iz Suunto 9 linije. Uživajte u mogućnostima automatskog podešavanja pozadinskog osvetljenja i „over the air“ update-a.

Podelite vaše vrhunsko iskustvo

Povežite Suunto 9 sa Suunto app da pratite sve vaše avanture, kao i da pratite vaše dugoročne trendove, ukljucujuci dnevne aktivnosti i praćenje sna. Lako podelite vaše najveće dostignuće i povežite se sa ostalima iz Suunto zajednice. Proverite vaše dolazne pozive, poruke i notifikacije jednim pogledom na vaš sat. Suunto app je dostupan na App Store i Google Play.

Koristite sve benefite sa Suunto pertner mreže

Povežite vaš Suunto sat sa vašim omiljenim „alatima“ za analizu treninga , nalaženje novih ruta, obuke ili pravljenje 3D videa vaših avantura i podelite ih u vašu omiljenu zajednicu.

Suunto satovi dolaze sa Value Pack-om vrednim preko 500€/£/$ koje nude naši partneri a namenjen je da podign nivo vašeg treninga i outdoor iskustava i pomognu vam da dostignete vaš cilj.

 

Specifikacija

Dimenzije: 43 x 43 x 10.6 mm

Težina: 52g

Materijal krunice: Titanium Grade 5

Materijal stakla: Safir kristal

Materijal kućišta: Titanium Grade 5, Polyamid ojačan staklenim vlaknima

Materijal narukvice: Silikon

Više informacija
BojaBijela
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastav-
SezonaProljeće - Ljeto
BrendSuunto
NamjenaOutdoor, Trejl trčanje, Drumsko trčanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.