ISPORUKA

Mjesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu ba.beosport.com vrši kurirska služba EuroExpress, na teritoriji Bosne i Hercegovine, radnim danima u periodu od 08 do 16 časova, na adresu primaoca pošiljke.

 

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je vjerovatnoća da nemamo sve artikle na jednom mjestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki.

Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.

 

Rok isporuke

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

Preuzimanje pošiljke od strane kupca

Kurirska služba EuroExpress isporučuje pošiljke u periodu od 08 do 16 časova. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

 

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate pošiljku. Ukoliko primjetite da je pošiljka značajno oštećena i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite putem e-maila na adresu ba.info@beosport.com ili pozivom na broj +387 33 922 250 .

 

Cijena isporuke

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.