Suunto 9 Baro Granite Blue Titanium sportski sat

Na stanju
Šifra artikla
SS050565000
1.090,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Dimenzije: 50*50*16.5mm

Težina: 66.9g

Krunica: Titanium Grade 5

Staklo: Safir kristal

Kućište: Polyamid ojačan staklenim vlaknima

Strap/narukvica: Tekstil

 

Ne morate da brinete da ćete ostati bez baterije

Tri predefinisana moda baterije-Performance, Endurance and Ultra- omogućavaju od 25 do 120 sati* snimanja podataka sa GPS treking funkcijom. Kada počnete snimanje dobićete predviđanje koliko vam je baterije još ostalo u trenutnom modu. Ako nije dovoljno prebacite se u drugi mod u bilo kom trenutku.  

Suunto 9 koristi „pamatne“ podsetnike bazirane na podatcima o ličnoj aktivnosti, da bi se osiguralo da ste u potpunosti spremni za sledeći trening. Ako sat primeti da je ostalo još malo baterije tokom treninga automatski će predložiti promenu na drugi mod baterije.

Suunto FUSEDTRACK™ za tačniji trek i distancu

Na dugim ultra trkama, dužina trajanja baterije je često limitirajući faktor za precizno snimanje treka i distance jer GPS povećava potrošnju baterije. Suunto-ov jedinstveni FusedTrack™ algoritam kombinuje GPS i podatke senzora pokreta da bi poboljšali tačnost beleženja treka i distance. Ovo omogućava da se produži dužina trajanja baterije smanjujući GPS snagu bez značajnog smanjenja tačnosti.

Hiljade sati testiranja u najtežim okolnostima

Suunto 9 je dizajniran i konstruisan da zadovolji zahteve profesionalnih sportista. Testiran je do krajnjih granica tokom hiljada sati testova u realnim uslovima od strane Suunto test tima i sportista širom sveta. Ovaj model je vaš pouzdan partner u svim avanturama.

Podelite svoju strast sa Suunto App

Povežite Suunto 9 sa novom Suunto App da otpratite sve vaše avanture, kao i da pratite sve dugoročne trendove uključujući dnevne aktivnosti i spavanje. Lako podelite vaše najveće uspehe i povežite se sa drugima u okviru app zajednice.

Povezivanje sa modernim telefonima omogućava da pratite svoje dnevne obaveze sa alarmom za dolazne pozive, poruke i notifikacije na vašem satu.

Više informacija
BojaPlava
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastav-
SezonaProljeće - Ljeto
BrendSuunto
NamjenaOutdoor, Trejl trčanje, Drumsko trčanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.