NGN Trekking Štap 60 - 135cm 1kom stapovi

Na stanju
Šifra artikla
52003_RED
Posebna cena 29,70 KM Redovna cena 33,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Prikazana cena se odnosi na 1 komad. Trekking štap je izuzetno lagani i kompaktni trodelni štap za kretanje u prirodi. Sklopljena dužina je samo 62cm a visina štapa se može podesiti od 100-135 cm. Kvalitetni aluminijum 6061 omogućava da štapovi imaju malu težinu ali istovremeno izuzetnu stabilnost. Posebno dizajniran za kretanje kroz prirodu svojom konstrukcijom obezbeđuju sigurni oslonac kada je to najpotrebnije. Sistem bravljenja je uz pomoć aluminijumskih preklopnih bravica koje omogućavaju jaču silu držanja i smanjuju mogućnosti oštećenja štapa. Ovakav sistem daje dodatnu sigurnost, udobnost i praktičnost jer se štapovi mogu skraćivati i produžavati brzo i lako čak i sa rukavicama na rukama. Rukohvati su napravljeni od EVA pene i posebno su ergonomski konstruisani da omoguće dodatnu udobnost pri dužem korišćenju. Ručka je produžena na telo štapa čime se postiže bolja potpora i praktičnost korišćenja pri strmim usponima i spuštanjima. Na vrhu ručke je gumena kapica koja sprečava klizanje dlana kada se koristi gornji hvat. Gurtna je podesiva po dužini, široka i sa unutrašnje strane presvučena mekim materijalom. Tvrda plastika na kraju štapa uz vidijumski vrh sprečavaju isklizavanja na tvrđim podlogama i daju dodatnu čvrstinu celoj konstrukciji. Uz štapove se dobijaju široke krplje koje sprečavaju upadanje štapova u dubok sneg.
Više informacija
BojaCrvena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavaluminijum
SezonaJesen - Zima
BrendNGN
NamjenaOutdoor

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.