NGN Bamboo Baselayer aktivni veš

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
23015_BLK
Sniženje 112,00 KM Redovna cena 140,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Aktivni prvi sloj visokih performansi napravljen od materijala koji dobro transportuje vlagu na svoju površinu. Bamboo je elastičan u svim pravcima i može se koristiti u svim vremenskim uslovima. Na poprečnom preseku vlakna od kojih je napravljen materijal ima veliki broj mikrootvora koji omogućavaju bolju apsorpciju vlage i ventilaciju.

Tokom jačih fizičkih aktivnosti često imate osećaj pothlađivanja pa kasnije pregrevanja i ponovnog pothlađivanja. Aktivni prvi sloj napravljen od bamboo materijala omogućava da se održava konstantna termika, čuvajući toplotu, kada spoljašnja temperatura opada i odajući višak toplote kada dođe do pregrevanja. Bamboo materijal daje izuzetno udoban osećaj čak i na najosetljivijoj koži. Osim što je izuzetno mekan ovaj materijal ima tri puta bolju moć apsorpcije vlage. Sa obzirom da se vlaga dobro uklanja sa površine kože bićete suvi i osećaćete se udobno. Vlaga se ne zadržava dugo na površini materijala tako da neće doći do razvoja bakterija i gljivica koje izazivaju pojavu neprijatnih mirisa.

Bamboo materijal prirodno sadrži „bamboo kun“ antibakteriski bio-agens tako da će vam odeća ostati sveža duže vreme i nećete morati jako često da je perete. Bamboo materijal je posebno pogodan za kožu koja je sklona alergijama. Sam materijal je anti-static i izuzetno mekan na dodir tako da ne izaziva iritacije. Materijal ima dovoljnu gustinu da čuva termiku ali istovremeno izuzetno paropropusan tako da neće doći do pregrevanja. Prirodno je UV otporan.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • 4-Way strech-materijal je elastičan u svim pravcima omogućava bolji fit
  • Bamboo je materijal koji se brzo suši i dobro otklanja vlagu sa površine kože
  • Dobra termoregulacija i paropropusnost
  • Prirodna antibakterijska svojstva i sprečavanje pojave neprijatnih mirisa
  • Hipoalergetski materijal
  • Izuzetno mekani materijal
  • Prirodna UV zaštita
Više informacija
BojaCrna
PolŽenski
UzrastSenior
Sirovinski sastav50% poliestar, 42% poliamid, 8% elastan
SezonaJesen - Zima
BrendNGN
NamjenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.