ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI

Ako želite da nam vratite robu, obavezno nas prethodno kontaktirajte preko tel: +387 33 922 250, kako biste dobili detaljne instrukcije.
Ne vraćajte robu na adresu koja je navedena na računu

Rok za zamjenu

Zamjenu artikla možete obaviti u roku od 15 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

 

Zamjena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamjenu ovog artikla možete izvršiti na sledeći način:

Kontaktirajte nas preko telefona +387 33 922 250 ili putem imejla: ba.info@beosport.com a mi ćemo izvršiti najavu kurirskoj službi da preuzme pošiljku od Vas.
Uz robu koju nam vraćate, pošaljite i račun, odnosno dokaz o kupovini, sa naznakom problema koji je nastao.

VAŽNA NAPOMENA: Nemojte nikako samostalno da nam vraćate robu, kada ide na naš trošak, jer pošiljka neće biti primljena, i u tom slučaju svi troškovi slanja i povrata idu na Vaš trošak.

Potrošač nema pravo na zamjenu artikla u slučaju isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke. Dakle, u slučaju da je proizvod otpakovan, pretpostavlja se da je isti korišćen, zbog čega potrošač nema pravo da odustane od ugovora, ili izvrši zamjenu, ako je rječ o donjem vešu, kupaćim gaćama, kupaćim kostimima, čarapama.

Artikal ne možete samoinicijativno mijenjati u nekom od maloprodajnih objekata IVEX-a.

Artikal nije moguće mijenjati ukoliko je nošen – što se može utvrditi ekspertizom.

 

Zamjena artikla za drugi

Ako Vam iz bilo kog razloga ne odgovara artikal koji ste kupili preko internet prodaje, i želite da ga zamenite drugim artiklom,
postupite po proceduri za Odustajanje od ugovora/kupovine, a zatim preko našeg sajta izaberite drugi artikal i kreirajte novu porudžbinu.

Detaljnu proceduru za odustajanje od ugovora/kupovine možete videti ovde: https://ba.beosport.com/pravo-na-odustajanje/ 

 

Zamjena za drugu veličinu

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam ne odgovara veličina, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, preko telefona +387 33 922 250 ili putem imejla: ba.info@beosport.com  

I u ovom slučaju, artikal nam možete poslati bilo kojom brzom poštom o Vašem trošku.

Artikal nam šaljete na adresu koju će Vam dati naš operater. Uz artikal pošaljite i račun, odnosno dokaz o kupovini.

Dostava zamjenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

Na Vama je izbor kurirske službe preko koje ćete nam poslati robu kada šaljete o svom trošku, i tom prilikom slanje robe je isključivo u Vašoj odgovornosti.
U slučaju da Vam se tom prilikom izgubi ili ošteti pošiljka, sve probleme rešavate sami sa kurirskom službom koju ste sami izabrali

 

Rok za realizaciju zamjene

Rok za realizaciju zamjene artikla je 15 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla.

 

Troškovi isporuke

Troškove isporuke, prilikom zamjene artikla, snosi kupac, osim u slučaju kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.

 

NAPOMENA

Vašom potvrdom porudžbine, odnosno klikom na dugme PORUČITE - na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamjene artikla.