Facebook Pixel

Šorcevi

Šorcevi se sasvim sigurno nalaze na početku spiska potrebne, ljetne garderobe. Jedan su od naših najboljih saveznika u borbi sa vrijelim ljetnim danima. Kako za žene tako i za muškarce, šorcevi predstavljaju ultimativni modni hit bez kojeg ljeto ne može da prođe.

U muškoj kolekciji ističu se Kyoto-3, O’Neill i Superdry brendovi. Ukoliko ste za urbanu varijantu, a koja ujedno ističe vaš sportski duh, onda je za vas boardshorts model šorceva idealan izbor. Njegov kroj je nešto duži i trenutno predstavlja gorući svjetski trend na plažama i često muška populacija kao šorc za kupanje, bira ovakav model. Jarke ljetne boje i maštoviti dezeni doprineće isticanju vašeg prijeplanulog tjena. Nove kolekcije su sačinjene od potpuno ludih dezena i motiva koji će istaći vašu prepoznatljivu originalnost i ispuniti želju za nešto ekstravagantinijm izgledom.

Kao i svake sezone, u ponudi su Superdry muški kupaći šorcevi, kao i cargo modeli, bermude i ženski teksas šorcevi. Pepe Jeans svojim modelima žensku figuru ističe na savršen način. Raznovrsnot modela u dužinama, bojama džinsa i krojevima ispuniće svaku vašu zamisao a ovaj odjevni komad možete lako upariti sa majicom ili ljetnom košuljom.

Kupuj po
Opcije kupovine

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Craft Pro Hypervent šorcCraft Pro Hypervent šorc
  • 35%
  Craft Pro Hypervent šorc
  Sniženje 46,15 KM Redovna cena 71,00 KM
 2. Craft Core Essence šorcCraft Core Essence šorc
  • 30%
  • Dodatnih 10%
  Craft Core Essence šorc
  Sniženje 33,60 KM Redovna cena 48,00 KM

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer