Giro Ratio kaciga

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
7146098
Sniženje 119,00 KM Redovna cena 170,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Od IN FORM™ fit sistema koja vam omogućava da prilagodite fit svojim potrebama do podesive ventilacije koja dozvoljava protok vazduha kada vam je potreban, THE RATIO™ kaciga omogućava da fino podesite sve detalje koji su vam neophodni da bi vam na stazi bilo udobno.

THE RATIO™ je kaciga koja ima sve detalje koji se mogu naći na premium modelima, ali po povoljnoj ceni. Ispod dopadljive siluete naćićete mogućnost podešavanja koji pruža IN FORM FIT sistem i Termostat Control podešavanje ventilacije. THE RATIO kaciga je kompatibilna sa audio sistemom Outdoor Tech-a tako da možete da slušate vašu omiljenu muziku na planini.

VENTILACIJA

THERMOSTAT CONTROL™ je podesivi sistem ventilacije koja omogućava da po vašim potrebama momentalno podesite protok vazduha jednostavnim malim kontrolnim dugmetom koje se nalazi na spoljašnjoj strani kacige. Jedan od najbržih, najjednostavnijih i najefikasnijih sistema podešavanja koji omogućava izuzetnu udobnost.

STACK VENT™ tehnologija

Je tehnologija razvijena na osnovu istraživanja koje je potvrdilo da većina toplog vazduha koje dovodi do magljenja ski naočara dolazi iz centralnog gornjeg ventilacionog otvora ski naočara. Dovođenje u ravan STACK VENT otvora na kacigama i gornjeg ventilacionog otvora na ski naočarama pomaže rešavanju ovog problema.

FIT SISTEM

THE IN FORM™ FIT sistem omogućava da brzo i lako podesite fit kacige po sopstvenim potrebama  čak i kad nosite rukavice. Dugme koje je ergonomski konstruisano i nalazi se na bazi kacige daje mogućnost podešavanja za čak 6 cm i time znatno poboljšava stabilnost.       

VERTICAL TUNING

Mogućnost vertikalnog podešavanja daje opciju nošenja različitih ski naočara na glavama različitog oblika i time smanji ili eliminiše razmak koji se javlja između ski naočara i kacige.

HARD SHELL konstrukcija

Daje proizvode odlične konstrukcije po povoljnim cenama. Snažan spoljašnji omotač je izliven i postavljen na EPS lajner od penastog materijala.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit, praktičnost i udobnost.

TEŽINA

590 g (veličina M)

Više informacija
BojaZelena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamjenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.