Giro Cruz naočare

Nije na stanju
Šifra artikla
7130169
Posebna cena 78,75 KM Redovna cena 105,00 KM

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 99 KM.

Model THE CRUZ™ omogućava izuzetnu ventilaciju i udobnost, ram srednje veličine nudi široko vidno polje, anti-fog sloj i odličnu kompatibilnost sa svim Giro kacigama.

Ove moderne ski naočare sa ramom srednje veličine imaju tehničke karakteristike modela koji su tri puta skuplji, Expansion View Technology za široko vidno polje, anti-fog sloj i Seamless Compatibility sa Giro kacigama. Plus silikon sa unutrašnje strane trake koji sprečava klizanje i omogućava da traka ne klizi po kacigi ili kapi.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potpuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

RAM

EXV dizajn rama

SUNĐERASTA PENA

Dvoslojna sunđerasta pena sa lajningom od flisa. DOUBLE LAZER FACE FOAM je sistem koji se sastoji od dva sloja koji daje udoban kontaktni sloj sa licem  i dugotrajan sloj koji je spojen sa ramom ski naočara.

VLT PROCENAT

GIRO nudi ceo asortiman vrhunski konstruisanih polikarbonatnih sočiva u širokom spektru boja koja omogućavaju bolju vidljivost u uslovima od ekstra sunčanog do mračnog i olujnog vremena. Svako sočivo u potpunosti (100%) filtrira opasne UV zrake i ima dugotrajnu zaštitu koja štiti od magljenja i grebanja.

S2-39 %

ANTI-FOG COATING

Svake Giro ski naočare imaju poseban premaz protiv magljenja koji omogućavaju jasan pogled i uživanje u vožnji.

OTG

Konstruisane posebno za skijaše i snowborder-e koji nose naočare za vid. Ove ski naočare sa oznakom OTG (Over The Glasses) imaju precizno dizajniranu unutrašnjost sa povećanim volumenom da bi se u njih smestio ram naočara za vid. Povećana količina vazduha ovih ski naočara olakšava čistoću vida i smanjuje mogućnost magljenja.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

Više informacija
BojaCrna
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamjenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, ("Sl. glasnik BiH", br. 25/2006 i 88/2015), član 49 – Trgovac treba da isporuči proizvod ili da pruži uslugu u roku od 15 dana od dana kada mu je potrošač poslao naružbu.

Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 99 KM, isporuka je besplatna.

Cijena dostave za pošiljke čija je vrijednost manja od 99 KM, iznosi 7 KM.

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.